Kuvassa on iCloud.com-aloitussivu iPhonella.

iCloudin käyttö verkossa

Näe kuvasi, tiedostosi, muistiinpanosi ja paljon muuta iCloud.com-palvelussa. Tiedot ovat turvassa, ajan tasalla ja saatavilla, missä ikinä oletkin.

Mikä iCloud.com on

iPhonen lukitusnäyttö, jossa on viesti: ”Lost iPhone. This iPhone has been lost. Please call me. (669) 555-3691.”

Kadonneen laitteen etsiminen

Jos kadotat laitteen, iCloud.comin Etsi laitteita -apilla voit etsiä laitteen, ottaa siinä käyttöön Kadonnut-tilan tai tyhjentää sen etäyhteydellä.

Lue ohjeet Etsi laitteita ‑apin käyttöön

iCloud Drive -kansio nimeltä Desktop sisältää kuvia ja esityksiä.

Kaikki tiedostosi, kaikkialla

Tallenna tiedostosi turvallisesti iCloud Driveen ja käytä niitä kaikilla laitteillasi.

Lue lisää iCloud Drivesta

Kuvat-appi avattuna iPhonessa, iPadissa ja Macissa. Näet samat kaksi kokoelmaa Muistoissa: ”India Adventure” ja ”Century Ride”.

Voit nähdä kaikki kuvasi millä tahansa laitteella ja milloin tahansa

Katso kuviasi ja videoitasi selaimella.

iCloud.comin iCloud-kuvien käyttäminen

Voit tutkia iCloudin käyttöopasta napauttamalla sisällysluetteloa sivun yläreunassa tai kirjoittamalla sanan tai ilmauksen hakukenttään.

Jos tarvitset lisäohjeita, siirry iCloud-tukisivustolle.

Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.