Online-tila

iOS- tai iPadOS-laite on verkkoyhteydessä, jos

• se on päällä (pääsykoodilukituksella tai ilman)

• se on yhteydessä dataverkkoon, kuten 3G, 4G, LTE tai Wi‑Fi.

Mac on verkkoyhteydessä, jos

• se on päällä

• se on Wi‑Fi- tai Ethernet-yhteydessä internetiin.

Apple Watch on verkkoyhteydessä, jos

• se on päällä

• se on yhteydessä Wi‑Fi-verkkoon

• se on yhteydessä iPhoneen.

Huomaa: Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) tai tätä uudempi on verkkoyhteydessä, kun sen virta on päällä ja se on yhteydessä matkapuhelinverkkoon.

AirPodit ovat verkkoyhteydessä, jos

• ne ovat poissa kotelostaan

• ne ovat korkeintaan 10 metrin päässä iOS- tai iPadOS-laitteestasi.

Beats-tuote on verkkoyhteydessä, jos

• se on päällä

• se on iOS- tai iPadOS-laitteidesi kantama-alueen sisäpuolella (kantama riippuu Beats-tuotteen mallista).

Jos laite on verkkoyhteydessä, laitteen vieressä on vihreä piste  omien laitteiden luettelossa.