Päivitetyt iCloud Muistutukset

Jos päivität tilisi sellaisen laitteen Muistutukset-apissa, jossa on iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 tai uudempi versio, näet päivitetyt muistutukset iCloud.com-palvelussa. Voit tarkistaa käytössäsi olevan Muistutukset-apin version seuraavista yksityiskohdista:

• Jos käytät päivitettyjä muistutuksia, näet Lisää-painikkeen jokaisen muistutuslistan oikeassa yläkulmassa.

• Jos et käytä päivitettyjä muistutuksia, näet Valinnat-painikkeen jokaisen muistutuslistan oikeassa yläkulmassa.

Päivittämisen jälkeen voit katsella muistutuksiasi iCloud.com-palvelussa ja sellaisilla laitteillasi, joissa on iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 tai uudempi versio ja jotka on kirjattu sisään samalla Apple ID:llä. Jos sinulla on myös laitteita, joissa on vanhempi iOS‑ tai macOS‑versio, et näe päivitettyjä muistutuksia näillä laitteilla.

Jos et käytä päivitettyjä muistutuksia, voit katsella muistutuksiasi myös Windows-tietokoneella Microsoft Outlook ‑ohjelmassa, jos tietokoneelle on asennettu iCloud Windowsille ‑ohjelma.

Katso Applen tukiartikkeli Muistutukset-apin päivitys iOS 13:ssa tai uudemmissa versioissa.