Päivitetyt muistutukset

Jos päivität tilisi sellaisen laitteen Muistutukset-apissa, jossa on iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 tai uudempi versio, näet päivitetyt muistutukset iCloud.com-palvelussa. Voit tarkistaa käytössäsi olevan Muistutukset-apin version seuraavista yksityiskohdista:

• Jos käytät päivitettyjä muistutuksia, näet Lisää-painikkeen jokaisen muistutuslistan oikeassa yläkulmassa.

• Jos et käytä päivitettyjä muistutuksia, näet Valinnat-painikkeen jokaisen muistutuslistan oikeassa yläkulmassa.

Päivittämisen jälkeen voit tarkastella muistutuksiasi iCloud.comissa ja sellaisilla laitteillasi, joissa on iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 tai uudempi versio ja joissa olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä. Jos sinulla on myös laitteita, joissa on vanhempi iOS‑ tai macOS‑versio, et näe päivitettyjä muistutuksia näissä laitteissa.

Katso Applen tukiartikkeli Muistutukset-apin päivitys iOS 13:ssa tai uudemmassa.