Kuvassa on iCloud.com-aloitussivu iPadilla.

iCloudin käyttö verkossa

Näet sähköpostisi, kuvasi, tiedostosi ja paljon muuta iCloud.comissa. Tiedot ovat turvassa, ajan tasalla ja saatavilla missä ikinä oletkaan.

Mikä iCloud.com on

iPhonen lukitusnäyttö, jossa on viesti: ”Lost iPhone. This iPhone has been lost. Please call me. (669) 555-3691.”

Kadonneen laitteen etsiminen

Jos kadotat laitteen, iCloud.comin Etsi laitteita -apilla voit etsiä laitteen, ottaa siinä käyttöön Kadonnut-tilan tai tyhjentää sen etäyhteydellä.

Lue ohjeet Etsi laitteita -apin käyttöön

iCloud Drive on auki iCloud.com-palvelussa iPadilla ja sisältää kansion nimeltä Työpöytä, joka sisältää kuvia ja esityksiä.

Helppoa yhteistyötä

Tallenna tiedostosi turvallisesti iCloud Driveen, jotta voit jakaa niitä ystävien ja työkavereiden kanssa.

Miten tiedostoja voidaan jakaa iCloud Drivella?

Kuvat-appi avattuna iPhonessa, iPadissa ja Macissa. Näet samat kaksi kokoelmaa Muistoissa: ”India Adventure” ja ”Century Ride”.

Voit nähdä kaikki kuvasi millä tahansa laitteella ja milloin tahansa

Katso kuviasi ja videoitasi selaimella.

iCloud.comin iCloud-kuvien käyttäminen

Voit tutkia iCloudin käyttöopasta napauttamalla sisällysluetteloa sivun yläreunassa tai syöttämällä sanan tai ilmauksen hakukenttään.

Jos tarvitset lisäohjeita, siirry iCloud-tukisivustolle.

Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.