iCloud‑kuvat

Jos määrität laitteesi käyttämään iCloudia kuvien kanssa, voit ottaa käyttöön iCloud-kuvat (aiemmalta nimeltään iCloud-kuvakirjasto).

iCloud-kuvien myötä laitteesi kaikki kuvat ja videot tallennetaan iCloudiin. Voit käyttää niitä miltä tahansa laitteelta, jossa olet kirjautuneena sisään samalla Apple ID:llä ja jossa iCloud-kuvat on otettu käyttöön. Kun muokkaat, järjestät tai poistat kuvan tai videon yhdellä laitteella, muutokset tulevat näkyviin kaikilla laitteillasi.

Lisätietoja on tukiartikkelissa Kuvien ja videoiden jakaminen sekä niiden ajan tasalla pitäminen iCloudissa.