iBooks-ohje

Tervetuloa iBooksiin

Kerää ja lue kirjoja Macilla ja iOS-laitteilla.

iBooks Storen Esittelyssä-osio.
iBooks Storen Kategoriat-osio, jossa on suosittuja kirjoja kategorioista Taiteet ja viihde sekä Elämäkerrat ja muistelmat.

Kirjaston kokoaminen

Kokoa oma henkilökohtainen kirjastosi ja valitse tuhansista kirjoista, kuten klassikoista ja myyntimenestyksistä. Klikkaa iBooksissa iBooks Store -painiketta ja selaa tai etsi kirjoja.

Avoin kirja Macin iBooksissa.

Jatka siitä, mihin jäit

Lue kirjaa Macilla työmatkallasi ja jatka iPadilla nukkumaanmenoaikaan siitä, mihin jäit. iCloud seuraa, millä sivulla olet, jottei sinun tarvitse huolehtia siitä. Varmista vain, että olet kirjautuneena iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikilla laitteillasi.

Tekstin koko, taustaväri ja fonttisäätimet Ulkoasu-valikossa.

Omannäköiset kirjasi

Räätälöi lukukokemus säätämällä kirjan tekstin kokoa, taustaväriä ja fonttia. Aloita klikkaamalla  Ulkoasu-painike.