Kirjojen tai PDF:ien tuominen

Jos sinulla on kirjoja joita et ole hankkinut iBooks Storesta, tai PDF:iä, jotka haluat avata iBooksissa, voit tuoda ne.

Avaa iBooks

1. Avaa iBooks ja valitse Arkisto > Lisää kirjastoon.

2. Etsi Avaa-valintaikkunasta kirja tai PDF, jonka haluat tuoda, ja klikkaa sitten Lisää.

Jos sinulla on iTunesissa kirjoja, jotka haluat lisätä iBooks-kirjastoon, voit myös valita Arkisto > Siirrä kirjat iTunesista.

Huomaa: Käytä iBooksille iCloudia, jotta näet tuodut kirjat ja PDF:t kaikilla laitteillasi.