Sanastojen ja määritelmien katsominen

Jos lukemasi kirja on tehty iBooksille ja siinä on sanasto, voit katsoa sanaston hakusanoja. Voit myös etsiä sanoja macOS:n Sanakirja-ohjelmasta.

Avaa iBooks

• Sanaston katsominen: Valitse Näytä > Näytä sanasto. Jos kirjassa ei ole sanastoa, Näytä sanasto on himmennetty.

Saat sanan tiedot näkyviin klikkaamalla sanaston sanaa kirjassa.

• Määritelmien katsominen: Kaksoisklikkaa mitä tahansa sanaa.

Voit myös valita sanan, valita Muut, sitten Etsi, Etsi kirjasta, Etsi verkosta tai Etsi Wikipediasta. Jos haluat lisätietoja sanojen etsimisestä sanakirjasta macOS:ssä, katso Sanojen etsiminen sanakirjasta.