Kirjojen näkeminen kaikissa laitteissasi

iCloudin ansiosta kirjasi, PDF-tiedostosi, kokoelmasi, korostuksesi, muistiinpanosi ja kirjanmerkkisi tulevat automaattisesti näkyviin Macissa ja iOS-laitteissa, joihin olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä. iCloud myös muistaa, millä sivulla olet.

Avaa iBooks

Kaikkien iBooks Storesta ostamiesi kirjojen katsominen

• Macissa: Klikkaa iBooks-kirjastossa Järjestämisperuste ja valitse sitten Näytä iCloud-kirjat. Jos näet vaihtoehdon Kätke iCloud-kirjat, ostamasi kirjat näytetään jo.

• iOS-laitteessa: Napauta iBooks-kirjastossa Kokoelmat (kuten Kaikki kirjat) ja varmista sitten, että Kätke iCloud-kirjat ei ole valittuna.

Kokoelmien, korostusten, merkintöjen ja kirjanmerkkien katsominen

• Macissa: Valitse iBooks > Asetukset, klikkaa Yleiset ja valitse sitten ”Synkronoi kirjanmerkit, korostukset ja kokoelmat laitteiden välillä”.

• iOS-laitteessa: Valitse Asetukset > iBooks ja laita päälle valinnat ”Synkronoi kirjanmerkit ja merkinnät” ja ”Synkronoi kokoelmat”.

iBooksiin lisättyjen kirjojen ja PDF-tiedostojen katsominen

• Macissa: Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud. Klikkaa iCloud Driven vierestä Valinnat (varmista, että iCloud Drive on päällä) ja valitse iBooks.

• iOS-laitteessa: Valitse Asetukset > iCloud > iCloud Drive ja laita iBooks päälle. iCloud iBooksille vaatii iOS-laitteen, jossa on iOS 9.3 tai uudempi.

Voit kätkeä iBooks Storesta ostamasi kirjat, joita et halua nähdä laitteillasi. Kätketyt kirjat eivät näy kirjastossa eivätkä iCloudissa. Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, perheenjäsenet eivät voi nähdä tai ladata kätkettyjä kirjoja.