Kirjojen arvioiminen ja arvosteleminen

Voit pisteyttää kirjan, arvioida sen tai kertoa siitä muille iBooks Storessa.

Avaa iBooks

1. Klikkaa iBooks Store (tai valitse Store > Store‑etusivu).

2. Valitse kirja iBooks Storessa ja tee jokin seuraavista:

• Kirjan arvioiminen: Osoita Arviot ja arvostelut ja osoita sitten yhdestä viiteen tähteä.

• Kirjan arvosteleminen: Osoita Arviot ja arvostelut ja osoita Kirjoita arvio.

• Kirjasta kertominen muille: Osoita kohdan Osta kirja, Hae tai Ennakkotilaa vieressä olevaa nuolta ja valitse vaihtoehto.