Tietokoneen valtuuttaminen kirjojen hankintaa varten

Jos ostat kirjoja iBooks Storesta muilla laitteilla, kirjat näkyvät Macissa, kun valtuutat sen. Voit valtuuttaa enintään viisi tietokonetta ja iOS-laitetta, joita käytät Apple ID -tililläsi.

Tietokoneen valtuuttaminen

1. Valitse Store > Valtuuta tietokone.

2. Jos et ole vielä kirjautunut, kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät muissa laitteissasi.

Tietokoneen valtuutuksen poistaminen

Poista Macin valtuutus, ennen kuin myyt, annat sen pois, lähetät sen huoltoon tai teet suuria laitteiston päivityksiä.

• Valitse Store > Poista tietokoneen valtuutus

iBooks-valtuutusta hallitaan iTunesissa. Jos haluat oppia muun muassa, kuinka näet valtuuttamasi tietokoneet tai poistat valtuutuksen tietokoneesta, joka ei enää ole omistuksessasi katso Applen tukiartikkeli Tietokoneen valtuutuksen poistaminen iTunesin avulla.