Kirjojen poistaminen Macilta

Kun poistat kirjan tai PDF:n, se ei enää ole tallennettuna Macillesi.

Avaa iBooks

• Valitse kirja ja paina Poista.

Jos käytät iCloudia iBooksille ja poistat tuomasi PDF:n tai kirjan, se poistetaan kaikilta laitteiltasi.

iBooks Storesta ostamasi kirjat ovat edelleen iCloudissa, vaikka poistaisit ne Maciltasi. Niillä on kirjastossa iCloud-tilakuvake . Voit ladata ostamasi kirjat uudelleen iBooks Storesta tai vain kaksoisklikata kirjastossasi kirjaa, jossa on iCloud-tilakuvake. (Sinun on oltava yhteydessä internetiin).

Et voi poistaa iBooks Storesta ostamiasi kirjoja iCloudista, mutta voit kätkeä ne (klikkaamalla Järjestämisperuste ja valitsemalla Kätke iCloud-kirjat). Jos haluat kätkeä kirjat siten, että ne eivät ole koskaan minkään laitteen kirjastossa, katso Ostettujen kirjojen kätkeminen.

Jos käytät iCloudia iBooksille, toiselle laitteelle lisäämäsi PDF:t ja kirjat ladataan automaattisesti Maciisi, jos siellä on tarpeeksi tallennustilaa. Jos haluat laittaa automaattisen latauksen pois päältä, laita iCloud iBooksille pois päältä. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud. Klikkaa iCloud Driven vierestä Valinnat (varmista, että iCloud Drive on päällä) ja poista iBooksin valinta.