Kirjojen selaaminen ja järjestäminen

iBooksissa on useita tapoja näyttää kirjaston kirjoja. Voit esimerkiksi näyttää kirjat tekijän mukaan tai järjestää kirjat käsin.

Kirjakokoelma iBooks-kirjastossa.

Avaa iBooks

Tee kirjastossa jokin seuraavista:

• Kirjanäkymän valitseminen: Klikkaa kirjaston yläreunassa olevia valintoja. Voit esimerkiksi klikata Kokoelmat, jolloin näet kaikki luomasi kokoelmat.

• Kirjojen järjestäminen: Valitse vaihtoehto klikkaamalla Järjestämisperuste. Voit esimerkiksi klikata Järjestämisperuste ja katsoa kirjoja, jotka olet viimeksi laittanut listan kärkeen, valitsemalla Uusimmat.

• Kirjojen järjesteleminen uudelleen käsin: Klikkaa Järjestämisperuste, valitse Järjestä käsin ja vedä sitten kirjat haluamiisi paikkoihin.

• Näytä kirjojen nimet ja tekijät: Klikkaa Järjestämisperuste ja valitse Näytä nimi ja tekijä. Jos näet vaihtoehdon Kätke nimi ja tekijä, kirjojen nimet ja tekijät näkyvät jo.

• Näytä kaikki ostamasi kirjat: Klikkaa Järjestämisperuste ja valitse Näytä iCloud-kirjat. Jos näet vaihtoehdon Kätke iCloud-kirjat, ostamasi kirjat näytetään jo.

Voit nähdä kaikki Apple ID:lläsi ostamasi kirjat, joita ei ole kätketty. Kirjoissa, joita ei ole ladattu Macille, on iCloud-tilakuvake .