Sitaattien, merkintöjen ja ajatusten jakaminen

Jaa lempisitaattejasi ystäville ja merkintöjäsi luokkatovereille tai jaa ajatuksiasi ja tietoa kirjasta.

Avaa iBooks

• Sitaatin jakaminen: Valitse teksti tai klikkaa korostettua tekstiä, valitse Lisää ja valitse sitten Mail, Viestit, Muistiinpanot, Twitter tai Facebook.

Sitaatissa voi olla enintään 200 sanaa. Jakaminen on saatavana vain Yhdysvalloissa.

• Merkintöjen jakaminen: Ctrl-klikkaa merkintää (tai valitse tekstiä merkinnästä) Merkinnät-osiossa ja valitse Mail, Viestit, Muistiinpanot, Twitter tai Facebook.

• Ajatusten ja kirjan tietojen jakaminen: Valitse Arkisto > Jaa ja valitse Mail, Viestit, Twitter tai Facebook.

Huomaa: PDF-tiedostojen tekstiä voit jakaa vain Maililla.