Kirjakokoelmien luominen

Voit järjestää kirjastosi kirjoja ryhmittelemällä ne kokoelmiin.

Avaa iBooks

Luo uusi kokoelma

1. Klikkaa kirjastossa Kokoelmat.

2. Klikkaa vasemmassa alakulmassa lisäyspainiketta ja anna sitten kokoelmalle nimi.

3. Valitse vasemmalla olevasta luettelosta Kaikki, valitse yksi tai useampi kirja ja vedä ne sitten kokoelmaan.

Huomaa: Kirjat voivat olla vain yhdessä kokoelmassa kerrallaan.

Voit myös valita kirjoja ja valita sitten Arkisto > Uusi kokoelma valinnasta.

Kirjojen siirtäminen kokoelmaan

Tee kirjastossa jokin seuraavista:

• Valitse kirja ja valitse sitten Arkisto > Uusi kokoelma valinnasta.

• Klikkaa Kokoelmat, valitse vasemmalla olevasta luettelosta Kaikki, valitse yksi tai useampi kirja ja vedä ne sitten kokoelmaan.

• Klikkaa Luettelo, valitse kirja, klikkaa sen kokoelmaa ja syötä uusi kokoelma.

Kirjat voivat olla vain yhdessä kokoelmassa kerrallaan (mutta kaikki kirjat näkyvät kohdassa Kaikki).

Luomasi kokoelman poistaminen

• Klikkaa Kokoelmat, valitse haluamasi kokoelma ja paina Poista.

Kokoelman poistaminen ei poista kokoelmassa olevia kirjoja (kaikki kirjat näkyvät kohdassa Kaikki).