Kirjasarjan seuraavan kirjan hankkiminen

Kun olet lähellä sellaisen kirjan loppua, joka on osa kirjasarjaa iBooks Storessa, seuraavan kirjan miniatyyri tulee näkyviin ostetun kirjan kanssa kirjaston Kaikki kirjat -näkymässä.

Avaa iBooks

• Seuraavan kirjan hankkiminen: Klikkaa sarjapinoa kirjaston Kaikki kirjat -näkymässä ja sitten osta tai lataa seuraava kirja klikkaamalla.

• Kirjasarjan muiden kirjojen näkeminen: Klikkaa Koko sarja.

Kaksoisklikkaamalla ostamatonta kirjaa näet sen koko kuvauksen iBooks Storessa.