Apple ID

Apple ID:llä voit käyttää iTunes Storea, App Storea, iBooks Storea, iCloudia, FaceTimea ja muita Applen palveluja. Se koostuu sähköpostiosoitteesta (esim. emilyparker@icloud.com) ja salasanasta. Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä tai luoda Apple ID:n, siirry Apple ID -verkkosivustolle.

Kaikki ostosi yhdistetään Apple ID:hesi, eikä niitä voida siirtää toiseen Apple ID:hen. Jos teet ostoksia iPadilla, iPhonella tai toisella Macilla, kirjaudu aina sisään samalla Apple ID:llä, niin näet kaikki ostoksesi tällä Macilla ja voit ladata saatavilla olevia päivityksiä.

On suositeltavaa, että käytät samaa Apple ID:tä kaikkiin Applen palveluihin, mukaan lukien iTunes Store, App Store ja iBooks Store. Jos kuitenkin käytät jo eri Apple ID:itä eri palveluissa, voit jatkaa niiden käyttöä. Jos haluat lisätietoja, katso iTunes-tukisivu ja Kirjaudu sisään Apple D:llä -sivun Haluatko eri Apple ID:t iCloudille ja iTunesille -osio.