vedä ja pudota

Voit tehdä lähes mitä vain Macillasi vetämällä ja pudottamalla: siirtää tiedostoja ja kansioita uuteen paikkaan, lisätä kuvan sähköpostiviestiin, tai siirtää tekstipätkää dokumentissa. Voit myös vetää kohteita Dockiin tai Finder-ikkunan sivupalkkiin, jolloin pääset niihin käsiksi helpommin.

Kun haluat siirtää kohdetta, valitse kohde ja pidä sitten hiirtä tai ohjauslevyä painettuna samalla, kun siirrät kohteen uuteen paikkaan. Vapauta, jolloin kohde putoaa paikalleen.