Funktioselain

Funktioselain on ikkuna, joka näyttää kaikki funktiot, joita voit käyttää datan laskemiseen automaattisesti.

Funktioita on useita eri kategorioita, mukana lukien rahoitusfunktiot, jotka laskevat korkoja, sijoitusten arvoja ja muita tietoja, ja tilastofunktiot, jotka laskevat keskiarvoja, todennäköisyyksiä, keskihajontoja ja niin edelleen.

Funktioselain luetteloi kaikki funktioluokat, jotka kuvaavat toisiinsa liittyvien funktioiden joukkoja. Kaikki-luokka luettelee kaikki funktiot. Äskeiset-luokka luettelee kymmenen funktiota, jotka on viimeksi lisätty Funktioselainta käyttäen.

Kun valitset kategorian, näkyviin tulee luettelo funktioita. Saat tietoja funktiosta valitsemalla sen.