Kirjautuminen Apple-tilille

Kirjaudu sisään Apple-tilillesi voidaksesi käyttää Applen palveluita kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea ja Apple Booksia.

Voit kirjautua sisään, kun otat Apple-laitteen käyttöön tai milloin tahansa muulloin:

• iPhonessa tai iPadissa: Avaa Asetukset ja napauta Apple-tili.

• Macissa: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sivupalkissa Kirjaudu Apple-tilillä.

Jos sinulla ei ole Apple-tiliä, voit luoda sen.

Voit katsoa ja muuttaa Apple-tilisi tietoja kuten nimeä, kuvaa, yhteystietoja, salasanaa, tietoturva-asetuksia ja maksu- ja toimitustietoja.

Tietosi ja sisältösi ovat saatavilla kaikissa laitteissasi, joissa olet kirjautunut samalle Apple-tilille. Katso Applen tukiartikkeli Kirjautuminen Apple-tilille.