Fonttikokoelmat

Fonttikokoelma on ryhmä fontteja, kuten samaan paikkaan asennetut fontit tai verkkosivustoilla käytettävät fontit. Voit järjestää Macisi fontit Kirjasinkirjassa kokoelmien avulla. Fonteista on myös oletuskokoelmia, jotka on luetteloitu Kirjasinkirjan sivupalkissa:

• Kaikki fontit: Kaikki fontit, jotka kuuluvat järjestelmä- ja käyttäjäkokoelmiin sekä ladattavissa olevat fontit. Tämä kokoelma näkyy myös apin Fontit-ikkunassa.

• Omat fontit: Asentamasi fontit. Tämä sisältää kotikansion Fonts-kansiossa olevat fontit (~/Kirjasto/Fonts/), /Kirjasto/Fonts ja kaikki käyttäjäkirjastot. Näytä kotikansiossa oleva Kirjasto-kansio pitämällä optionäppäintä painettuna ja valitsemalla sitten Finderissa Siirry > Kirjasto.