fonttikokoelmat

Fonttikokoelma on ryhmä fontteja, kuten samaan paikkaan asennetut fontit tai verkkosivustoilla käytettävät fontit. Voit järjestää Macisi fontit Kirjasinkirjassa kokoelmien avulla. Fonteista on myös oletuskokoelmia, jotka on luetteloitu Kirjasinkirjan sivupalkissa:

• Kaikki fontit: Kaikki fontit, jotka kuuluvat Tietokone-, Käyttäjä- ja Verkko-kokoelmiin sekä ladattavissa olevat fontit. Tämä kokoelma näkyy myös apin Fontit-ikkunassa.

• Tietokone: Järjestelmäkansiossa olevassa Kirjasto-kansiossa olevaan Fonts-kansioon asennetut fontit (/Kirjasto/Fonts/) sekä ladattavissa olevat fontit. Tämä kokoelma näkyy vain, kun Käyttäjä- ja Verkko-kokoelmat sisältävät fontteja.

• Käyttäjä: Kotikansiossa olevassa Kirjasto-kansiossa olevaan Fonts-kansioon asennetut fontit (~/Kirjasto/Fonts/). Näytä kotikansiossa oleva Kirjasto-kansio pitämällä optionäppäintä painettuna ja valitsemalla sitten Finderissa Siirry > Kirjasto.

• Verkko: Kaikki verkkotietokoneen Kirjasto-kansion Fonts-kansioon asennetut fontit (/Verkko/Kirjasto/Fonts/). Tämä kokoelma näkyy vain, kun olet yhteydessä verkkotietokoneeseen, jonka tähän kansioon on asennettu fontteja.