Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy käyttäjän asentama fontti.

Elävöitä tekstiäsi

Oletko ladannut hienon uuden fontin verkosta? Asenna se Kirjasinkirjalla, jotta voit käyttää sitä kaikissa apeissasi.

Fonttien asentaminen

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy Käsinkirjoitus-fonttikokoelmaan sisältyvät fontit.

Useimmin käyttämiesi fonttien löytäminen

Järjestä fonttisi kokoelmiin ja kirjastoihin, jotta löydät hetkessä usein käyttämäsi fontit.

Fonttikokoelmien ja -kirjastojen luominen

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy Applen väriemoji-fontin esikatselu.

Täydellisen fontin valitseminen

Etkö ole varma, miltä jokin fontti näyttää? Katsele fonttia Kirjasinkirjassa, niin näet merkkien näytteen näytöllä.

Fonttien katseleminen ja tulostaminen

Voit tutustua Kirjasinkirjan käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.