FaceTime-ohje

Tervetuloa FaceTimeen

Soita video- ja äänipuheluita perheenjäsenille ja ystäville riippumatta siitä, käyttävätkö he iPhonea, iPadia, iPod touchia tai Macia.

Kaksi ystävää soittaa FaceTime-videopuhelun pariskunnalle. Kaksi MacBookia käyttävää ystävää näkyvät parin pääkuvassa ja itse näytön vasemmassa yläkulmassa Kuva kuvassa -toiminnon avulla. Pari käyttää iPhonea ja näkee ystävänsä pääkuvasa sekä itsensä yläkulmassa.
FaceTime-ikkuna ennen puhelun soittamista. Vasemmassa yläkulmassa on hakukenttä, jossa lukee ”Sarah”. Sen alla on hakutulosten luettelo, jossa on Sarah-nimisten henkilöiden yhteystiedot ja niiden vieressä painikkeet, joiden avulla voidaan aloittaa video- tai äänipuhelu. Oikealla näkyy kamerasi näkymä – kaksi henkilöä valmiina puheluun.

Puhu kasvottain

Olitpa missä vain, kotona tai muualla, FaceTimen avulla voit puhua perheenjäsenten ja ystävien kanssa kasvokkain. Syötä hänen yhteystietonsa ja klikkaa videopainike tai Ääni-painike.

Macin näytön oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin ilmoitus, jossa näkyy, että puhelu on käynnissä iPhonen kautta.

Puhelujen soittaminen Macilla

Jos sinulla on iPhone, voit myös soittaa tavallisia puheluja suoraan Macistasi. Kun olet asettanut Macin vastaanottamaan puheluita iPhonesta, voit soittaa puheluita useista ohjelmista, kuten Safari tai Kalenteri, klikkaamalla puhelinpainike.

FaceTime-ikkunassa näkyy mies, joka hyppää samalla, kun puhuu puhelua toisen miehen kanssa. FaceTime-ikkunan alareunassa näkyy kolme painiketta: Live Photo -painike, jota klikkaamalla mies voi ottaa hetkestä Live Photo -kuvan, sekä Lopeta puhelu- ja Mykistä-painikkeet.

Erityisten hetkien tallentaminen

Ota videopuhelun aikana keskustelukumppanistasi Live Photo ‑kuva. Klikkaa Live_Photo -painike.

Lisätietoja videopuheluiden soittamisesta, puheluiden soittamisesta ja vastaanottamisesta Macilla ja Live Photo -kuvien ottamisesta.