FaceTimen Live Photo ‑kuvien vaatimukset

Kun haluat tallentaa Live Photo ‑kuvan kahdenvälisessä FaceTime-videopuhelussa, varmista, että sekä sinulla että keskustelukumppanillasi on käytössä jokin seuraavista:

• Mac, jossa on joko viimeisin macOS 10.13.6 tai viimeisin macOS 10.14.4 tai uudempi

Lisätietoja macOS:n viimeisimmistä versioista on Applen tukiartikkelissa Applen suojauspäivitykset.

• iPhone, jossa on iOS 12.1.4 tai uudempi

• iPad, jossa on iPadOS 13 tai uudempi

Kun haluat tallentaa Live Photo ‑kuvan FaceTime-ryhmävideopuhelussa, varmista, että sekä sinulla että keskustelukumppaneillasi on käytössä jokin seuraavista:

• Mac, jossa on macOS 10.15 tai uudempi

• iPhone, jossa on iOS 13 tai uudempi

• iPad, jossa on iPadOS 13 tai uudempi

Tämä ominaisuus ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.