ylläpitäjä

Ylläpitäjä voi lisätä ja hallita muita käyttäjiä, asentaa appeja ja muuttaa asetuksia. Macin käyttöönoton yhteydessä luomasi uusi käyttäjä on samalla sen ylläpitäjä.

Macillasi voi olla useita ylläpitäjiä. Voit luoda uusia ja muuntaa tavallisia käyttäjiä ylläpitäjiksi.

Älä aseta automaattista sisäänkirjautumista ylläpitäjälle. Muussa tapauksessa ulkopuoliset pääsevät käsiksi ylläpitäjän oikeuksiin yksinkertaisesti käynnistämällä Macin uudelleen. Jos haluat pitää Macin suojattuna, älä anna ylläpitäjän tilejä tai salasanoja kenellekään muulle.