Neljä taltiota APFS-säiliössä Levytyökalun sivupalkissa.

Anna macOS:n hallita tilaa useiden taltioiden välillä

macOS 10.13 -käyttöjärjestelmän mukana tulleen Apple File System (APFS) ‑tiedostojärjestelmän ansiosta voit helposti lisätä ja poistaa taltioita tallennuslaitteilta. APFS-muotoon alustetut taltiot kasvavat ja pienenevät automaattisesti, joten tallennuslaitetta ei enää tarvitse osioida uudelleen.

Taltion lisääminen APFS-säiliöön

APFS (salattu) -valinta Muoto-valikossa.

Ulkoisten tallennuslaitteiden pitäminen suojattuina

Kun hankit uuden flash-muistin tai muun tallennuslaitteen, alusta se APFS:nä ja suojaa sen sisältöä salaamalla se salasanalla.

Tallennuslaitteen suojaaminen salasanalla

Korjaus-valintaikkuna Levytyökalun työkalupalkissa.

Levyn tarkistaminen

Jos sinulla on ongelmia levyn kanssa, Levytyökalu voi tarkistaa levyn ja korjata havaitsemansa ongelmat.

Levyn korjaaminen

Voit selata Levytyökalun käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.