Mac OS laajennettu -muoto

Mac OS laajennettu (kirjaava) -tiedostojärjestelmä on macOS 10.12:n ja vanhempien käyttöjärjestelmien oletusarvoinen tiedostojärjestelmä. Se suojelee kirjaamistekniikan avulla hierarkkisen tiedostojärjestelmän eheyttä ja tarjoaa salausvalinnan, jota voit käyttää levyllä olevien tietojen suojaamiseen.

macOS 10.13:ssa se korvattiin Apple File System (APFS) -järjestelmällä, joka on SSD-levyillä varustettujen Mac-tietokoneiden oletusarvoinen tiedostojärjestelmä.