Mac OS laajennettu -muoto

Mac OS laajennettu (kirjaava) -tiedostojärjestelmä on macOS Sierran ja vanhempien käyttöjärjestelmien oletusarvoinen tiedostojärjestelmä. Se suojelee kirjaamistekniikan avulla hierarkkisen tiedostojärjestelmän eheyttä ja tarjoaa salausvalinnan, jota voit käyttää levyllä olevien tietojen suojaamiseen.

macOS High Sierrassa se korvattiin Apple File System (APFS) -järjestelmällä, joka on SSD-levyillä varustettujen Mac-tietokoneiden oletusarvoinen tiedostojärjestelmä.