Hakemistotyökalu-ohje

Tervetuloa Hakemistotyökaluun

Lisää ja määritä monimutkaisia yhteyksiä hakemistopalvelimiin, muuta hakukäytäntöjä ja tarkastele käyttäjien ja ryhmien attribuutteja.

Hakemistotyökalu-ikkuna, jossa näkyy Palvelut-osio.
Active Directoryn määritysvalintaikkuna, jossa on valintaosio laajennettuna.

Hakemistopalveluun yhdistäminen

Käytä verkkoresursseja samoilla tunnisteilla yhdistämällä Mac yhteen tai useampaan hakemistopalveluun, kuten Open Directoryyn tai Active Directoryyn. Klikkaa Palvelut ja kaksoisklikkaa palvelua, jonka haluat määrittää.

Hakemistoeditori-osio.

Käyttäjille tarvittavat pääsyoikeudet

Varmista, että käyttäjillä on pääsy tarvittaviin verkkopalveluihin ja -resursseihin, hallitsemalla käyttäjien ja ryhmien attribuutteja hakemistopalvelimella. Klikkaa Hakemistoeditori ja valitse tietue, jotta voit tarkastella sen attribuutteja.