Tietosisältö

Määritettävä järjestelmäasetus Apple-laitteillesi. Tietosisältöasetusten avulla voit hallita esimerkiksi parannettua verkon suojausta, käyttäjän todentamista, Wi-Fi-todentamista, VPN-käytäntöjen asetuksia ja sähköpostiasetuksia. Tietosisältöasetuksilla voit luoda käytäntöjä, joilla rajoitetaan Sirin, FaceTimen tai kameran käyttöä tai appien asentamista. Voit myös luoda määrityskäytäntöjä, jotka sisältävät Wi-Fi-todentamiseen liittyviä käytäntöjä, jolloin käyttäjät saavat välittömästi nopean internet-yhteyden yhdistämällä suojattuihin Wi-Fi-yhteyspisteisiin.