Apple School Manager

IT-ylläpitäjille tarkoitettu helppokäyttöinen, verkkopohjainen portaali. Sen avulla voit nopeasti ja sujuvasti ottaa käyttöön Apple-laitteita, jotka organisaatiosi on ostanut suoraan Applelta tai osallistuvalta Applen valtuuttamalta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta. Voit rekisteröidä laitteet automaattisesti mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM) ilman, että laitteita tarvitsee fyysisesti käsitellä tai valmistella ennen kuin käyttäjät saavat ne käyttöönsä.