Applen asiakasnumero

Applen organisaatiolle myöntämän tilin numero, jota käytetään Applen laitteiden tai ohjelmistojen ostamiseen. Sillä tarkistetaan organisaation kelpoisuus tiettyihin ohjelmiin. Jos et tiedä numeroa/numeroita, ota yhteyttä organisaatiosi hankintapäällikköön, talousosastoon tai Applen tilitiimiin. Numero ei ole sama kuin GSX-tilin numero.

Huomaa: Kun syötät Applen asiakasnumerosi, jätä pois kaikki alussa mahdollisesti olevat nollat.