Yhteystietojen vieminen ja arkistoiminen

Voit viedä valitut yhteystiedot ja lähettää ne muille tai tuoda ne toiseen tietokoneeseen. Voit myös arkistoida kaikki yhteystiedot varmuuskopioksi.

Huomaa: Jos haluat jättää huomautukset ja kuvat pois yhteystietoja vietäessä, klikkaa vCard ja poista valinta kohdista ”Sisällytä huomautukset vCardeihin” ja ”Sisällytä kuvat vCardeihin”.

Avaa Yhteystiedot

• Tiettyjen yhteystietojen vieminen: Valitse yhteystietoja tai ryhmä ja vedä ne työpöydälle. Voit myös valita ne ja valita sitten Arkisto > Vie > Vie vCard.

Yhteystiedot viedään vCard-tiedostona (.vcf).

• Kaikkien yhteystietojen vieminen: Valitse Arkisto > Vie > Yhteystietojen arkisto, valitse sijainti ja klikkaa Tallenna.

Yhteystiedot viedään arkistotiedostoina (.abbu).

Jos oma korttisi on yksityinen, kentät, joita et halunnut jakaa, jätetään pois korttia vietäessä.