Ikkuna, jossa voidaan lisätä internet-tilejä Yhteystietoihin.

Yhteystietojen kerääminen kaikilta tileiltäsi

Jos sinulla on yhteystietoja muilla internet-tileillä, kuten iCloud-, Google- tai Yahoo-tileillä, voit käyttää niitä Yhteystiedoissa.

Kuinka yhteystietoja lisätään muilta internet-tileiltä

Ikkuna älykkään listan lisäämistä varten ja lista nimeltä Kirjakerho, johon kuuluu yhteyshenkilöitä, joiden muistiinpanokentässä on sana ”kirja”.

Listojen luominen automaattisesti

Luo älykäs lista jonkin tiettyjä yhteyshenkilöitä yhdistävän asian perusteella. Voit esimerkiksi luoda älykkään listan nimeltä Kirjakerho, johon kuuluvat kaikki yhteystiedot, joiden korttien muistiinpanokentässä on ”kirja”.

Kuinka älykkäitä listoja luodaan

Yhteystiedot-ikkuna, jossa on katuosoitteen vieressä Kartta-painike.

Kartalla näyttäminen

Haluatko nähdä, missä joku yhteyshenkilöistäsi asuu? Voit avata kartan suoraan Yhteystiedot-apista.

Kuinka yhteystiedon osoite näytetään kartalla

Voit tutustua Yhteystietojen käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.