Tervetuloa Konsoliin

Tarkastele lokiviestejä ja raportteja, jotta saat vianmääritystietoja Macistasi ja laitteistasi.

Konsoli-ikkuna, jossa laitteet ovat vasemmalla ja lokiviestit oikealla.
Konsoli-ikkuna, jossa on lokiviesti valittuna ja tiedot alaosassa.

Järjestelmän tarkistaminen

Konsoli kerää lokiviestejä, jotka on luotu tietokoneeltasi ja liitetyistä laitteista. Voit tarkistaa viestien avulla tietokoneen toiminnan ja ratkaista ongelmia. Valitse laite vasemmalla ja lokiviesti oikealla ja tarkasta sitten ongelmat analysoimalla alaosan tiedot.

Näyttää haun tallentamisen Konsolissa hakusanojen syöttämisen jälkeen.

Löydä tarvitsemasi

Kirjoita hakusana, jotta löydät tarpeisiisi sopivia lokiviestejä ja toimintoja. Klikkaa sitten hakukentän alla Tallenna, jotta hakusi tallentuu käytettäväksi uudelleen.

Konsoli-ikkuna, jossa on valittuna käyttäjäraportti.

Paikanna ja jaa

Lokiviestien lisäksi voit tarkastella järjestelmän aktiivisuuden raportteja ja jakaa raportit tekniselle tuelle tai muulle henkilölle, joka auttaa sinua vianmäärityksessä. Etsi raportti ja klikkaa Jaa-painike.

Lisätietoja lokiviestien tarkastelemisesta, lokien ja toimintojen etsimisestä ja raporttien tarkastelemisesta.