ColorSync-työkalu-ikkuna, jossa näkyy kuva miehestä meressä surffilaudan päällä.

Yhtenäiset värit eri laitteilla

Väriprofiilien avulla varmistat, että kuviesi värit näkyvät samalla tavalla kaikilla näytöilläsi sekä tulostettaessa.

Kuvan väriprofiilien kanssa työskenteleminen

Laskin-osio, jossa näkyy pikselin väriarvot kahdessa eri väriprofiilissa.

Väriarvojen etsiminen

Laskimella saat selville näytön värin arvot pikselintarkkuudella. Saat myös toisen asennetun väriprofiilin väriarvot, jotta voit varmistaa, että väri näyttää samalta kaikilla laitteillasi, tulostimet mukaan lukien.

Pikselin väriarvon etsiminen

Voit tutustua ColorSync-työkalun käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.