Hallittu Apple ID

Hallittua Apple ID:tä käytetään tavallisen Apple ID:n tapaan kirjautumiseen henkilökohtaiselle tai jaetulle laitteelle. Sitä käytetään myös Applen palveluissa (kuten iCloudissa ja Apple School Managerissa). Toisin kuin tavalliset Apple ID:t, hallitut Apple ID:t ovat koulun tai koulupiirin omistuksessa ja hallinnassa ja ne on suunniteltu vastaamaan oppilaitosten tarpeisiin, kuten pääsykoodien nollaamiseen, viestinnän rajoittamiseen sekä rooleihin perustuvaan ylläpitoon. Apple School Managerilla on helppoa luoda kerralla kaikille yksilöllinen hallittu Apple ID.