Apple School Manager

Apple School Manager on helppo verkkopohjainen portaali, joka tarjoaa IT-ylläpitäjille nopean ja selkeän tavan organisaation suoraan Applelta tai ohjelmaan osallistuvalta Applen valtuuttamalta jälleenmyyjältä tai operaattorilta ostamien Apple-laitteiden käyttöönottoon. Voit rekisteröidä laitteet automaattisesti mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM) ilman, että laitteita tarvitsee fyysisesti käsitellä tai valmistella ennen kuin käyttäjät saavat ne käyttöönsä.

MDM:n avulla voit yksinkertaistaa käyttöönottoprosessia käyttäjien osalta, määrittää laiteasetuksia ja jakaa Apple School Managerissa ostamiasi appeja ja kirjoja.

Apple School Manager integroituu myös olemassa olevaan ympäristöösi, joten voit luoda nopeasti tilejä oppilasluetteloiden ja oppituntien avulla. Voit integroida sen oppilastietojärjestelmän kanssa joko suoraan tai SFTP:n kautta. Lisäksi voit integroida sen Microsoft Azure Active Directoryn (Azure AD) kanssa käyttämällä federoitua todentamista, jolloin oppilaat ja opettajat voivat kirjautua Applen palveluihin olemassa olevilla Azure AD -tunnuksillaan.