Oppitunti-ikkuna, jossa näkyy oppitunnille valitut etäoppilaat.

Oppitunnin luominen nopeasti

Voit luoda nopeasti oppitunnin ja kutsua oppilaita liittymään siihen valitsemalla lähiopetuksen, etäopetuksen tai molemmat vaihtoehdot.

Ensimmäisen oppitunnin luominen

Oppitunti-ikkuna Macissa ja Näytöt-painike korostettuna. Kunkin valitun oppilaan näyttö näkyy näytön alaosassa.

Näyttöjen katseleminen

Katselemalla oppilaiden näyttöjä voit auttaa heitä keskittymään aiheeseen.

Kaikkien oppilaiden näyttöjen katseleminen

Oppitunti-ikkunan Avaa linkki -osio, jossa näkyy valittu ryhmä oppilaita ja sen yläpuolella kaksi kohdetta – Kirjat ja Safari, joista voi valita.

Verkkosivun, EPUB-kirjan tai PDF:n avaaminen oppilaille

Auta oppilaita tutustumaan tiettyyn aiheeseen avaamalla verkkosivu, EPUB-kirja tai PDF.

Kirjanmerkityn verkkosivun, EPUB-kirjan luvun tai PDF:n avaaminen

Voit tutustua Macin Oppitunti-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.