Tiedetilassa oleva laskin, jolla muunnetaan astronomisia yksiköitä valovuosiksi.

Eri tilat eri tarpeisiin

Ratkaise laskutoimituksia Laskin-apilla käyttäen perus-, tiede- tai ohjelmoijatilaa. Tai ratkaise lausekkeita vaihtamalla matematiikkamuistiinpanoihin tai käytä muuttujia Muistiinpanot-apissa.

Oikean tilan valitseminen Macin Laskimessa

Laskin tiedetilassa muunnos päällä.

Helpot yksikkömuunnokset

Mailit millimetreiksi? Jenit euroiksi? Muunna pituuksia, painoja, tehoja, paineita, nopeuksia, valuuttoja ja monia muita yksikköjä kätevässä apin sisäisessä yksikkömuunnostilassa.

Yksiköiden ja valuuttojen muuntaminen Macin Laskimessa

Voit tutustua Laskimen käyttöoppaaseen klikkaamalla sisällysluetteloa sivun yläreunassa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.