Levyjen poistaminen

Kun käytät Windowsia Macissa ja haluat poistaa CD:n tai DVD:n asemasta, käytä jotakin seuraavista tavoista:

• Pidä Apple-näppäimistön yläreunassa olevaa levynpoistonäppäintä ⏏ painettuna (Maceissa, joissa on DVD-asema), kunnes näytölle tulee levynpoistokuvake.

• Klikkaa Resurssienhallinnassa (Windows 7) tai Tiedostojenhallinnassa (Windows 8 tai uudempi) levyn kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Poista.

• Valitse levyn kuvake Resurssienhallinnassa ja klikkaa Poista levy asemasta.

• Kun Mac käynnistyy, pidä ensisijaista hiiren tai ohjauslevyn painiketta painettuna, kunnes levy tulee pois asemasta.

• Jos haluat avata Mac Pro -tietokoneen toisen optisen aseman, paina optio-medianpoistonäppäin.

Levyä ei voida poistaa asemasta, kun Windowsin tervetulonäyttö on näkyvissä. Kirjaudu sisään toiselle käyttäjätunnukselle ja yritä uudelleen.

Jos medianpoistonäppäin ei vieläkään toimi, varmista, että olet asentanut Boot Camp -ajurit. Apple-näppäimistöjen funktionäppäimet toimivat Windowsissa vasta, kun uusin Windows-tukiohjelmisto on asennettu. Jos haluat tietoja Windows-tukiohjelmiston asentamisesta, katso Applen tukiartikkeli Jotkin Mac-ominaisuudet eivät toimi, kun Windows suoritetaan Boot Campissa.