Näytön kirkkauden muuttaminen

Voit muuttaa sisäisen näytön ja Apple Cinema Displayn kirkkautta.

Voit säätää näytön kirkkautta Windowsissa tai Apple-näppäimistön kirkkaudensäätönäppäimillä. Sinun on ehkä pidettävä fn-näppäintä painettuna, kun painat kirkkausnäppäimiä. Saat tietoja fn-näppäimen määrittelystä katsomalla Windows-näppäinten käyttäminen Apple-näppäimistöllä.

Apple Cinema Displayn asetusten muuttaminen

1. Klikkaa tehtäväpalkin oikeassa reunassa näytä kätketyt kuvakkeet -nuoli, klikkaa Boot Camp -kuvaketta ja valitse Boot Camp -ohjauspaneeli.

2. Jos Käyttäjätilien valvonta -valintaikkuna tulee näkyviin, klikkaa Kyllä.

3. Klikkaa Cinema Display.

Voit valita, mitä tapahtuu, kun näytön virtapainiketta tai kirkkauspainikkeita painetaan.

Näytön kirkkauden muuttaminen Windows 7:ssä

1. Klikkaa ilmaisinalueella Boot Camp -kuvaketta ja valitse Boot Camp -ohjauspaneeli.

2. Klikkaa Kirkkaus ja käytä liukusäädintä.

Jos Macissasi on sekä sisäinen että ulkoinen näyttö, kirkkaussäätimet saattavat näkyä sekä Boot Camp -ohjauspaneelissa että Virranhallinta-asetusten ohjauspaneelissa. Siinä tapauksessa Boot Camp -ohjauspaneelin kirkkaussäätimet koskevat ulkoista näyttöä ja Virranhallinta-asetusten ohjauspaneelin kirkkaussäätimet koskevat sisäistä näyttöä.

Näytön kirkkauden muuttaminen Windows 8:ssa

1. Sijoita osoitin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan.

2. Kun oikopolku tulee näkyviin, klikkaa Asetukset.

3. Klikkaa Kirkkaus ja käytä liukusäädintä.

Näytön kirkkauden muuttaminen Windows 10:ssä

1. Klikkaa Käynnistä-painiketta, valitse Asetukset ja klikkaa Järjestelmä.

2. Klikkaa vasemmalla olevassa luettelossa Näyttö.

3. Valitse haluamasi kirkkausasetukset.