Windowsin poistaminen tietokoneesta

Poista Windows Macilta Boot Camp -apurilla.

VAROITUS: Varmuuskopioi kaikki Windows-osiolle tallennetut tärkeät tiedot, ennen kuin poistat Windowsin. Windows-osio ja osioon tallennettu data tyhjennetään pysyvästi.

1. Käynnistä Mac macOS:ssä.

2. Sulje kaikki avoimet ohjelmat ja kirjaa ulos mahdolliset muut käyttäjät.

3. Avaa Boot Camp -apuri ja klikkaa Jatka.

4. Jos Valitse tehtävät -vaihe tulee näkyviin, valitse ”Poista Windows 7 tai uudempi” tai ”Poista Windows 10 tai uudempi” ja klikkaa Jatka.

5. Tee jokin seuraavista:

• Jos Macissa on yksi sisäinen levy, klikkaa Palauta.

• Jos Macissa on useita sisäisiä levyjä, valitse Windows-levy, valitse ”Palauta levy yhdeksi macOS-osioksi” ja klikkaa Jatka.