Käynnistä Macisi Windowissa tai macOS:ssä

Voit asettaa oletuskäyttöjärjestelmäksi joko Windowsin tai macOS:n, ja Mac käynnistetään sillä.

Oletuskäyttöjärjestelmän asettaminen

Käynnistystaltiota ei voida vaihtaa ulkoiseksi FireWire- tai USB-asemaksi Windowsissa.

1. Klikkaa tehtäväpalkin oikeassa reunassa näytä kätketyt kuvakkeet -nuoli, klikkaa Boot Camp -kuvaketta ja valitse Boot Camp -ohjauspaneeli.

2. Jos Käyttäjätilien valvonta -valintaikkuna tulee näkyviin, klikkaa Kyllä.

3. Valitse se käynnistyslevy, jolla olevaa käyttöjärjestelmää haluat käyttää oletusarvoisesti.

4. Jos haluat käynnistää tietokoneen oletuskäyttöjärjestelmällä nyt, napsauta Käynnistä uudelleen. Muussa tapauksessa klikkaa OK.

Uudelleenkäynnistäminen macOS:ään

• Klikkaa tehtäväpalkin oikeassa reunassa näytä kätketyt kuvakkeet -nuoli, klikkaa Boot Camp -kuvaketta  ja valitse uudelleenkäynnistäminen macOS:ään.

Tällöin macOS myös asetetaan oletuskäyttöjärjestelmäksi.