Boot Campin esittely-osio, jossa näkyy painike, jota klikkaamalla voi saada ohjeita, ja painike, jolla jatketaan asennusta.

Helppo asennus

Hanki Windows ISO, niin Boot Camp -apuri tekee kaiken työn. Avaa Boot Camp -apuri ja asenna Windows Intel-pohjaiseen Maciin seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Alkuun pääseminen Boot Campin kanssa

Boot Camp -apurin asennusikkuna. Oikealla alhaalla on Asenna-painike, ja sen vasemmalla puolella on Takaisin-painike.

Windows-sovellusten käyttäminen Macissa

Onko suosikki-MMORPG:si saatavilla vain Windowsille? Ovatko kaikki taloustietosi vain Windowsilla käytettävässä kirjanpito-ohjelmassa? Tarvitseeko sinun testata verkkosivuja Windowsissa? Ei haittaa – voit asentaa Windowsin Intel-pohjaiseen Maciin Boot Campin avulla.

Windowsin asentaminen uudempaan Maciin

Windowsin asentaminen vanhempaan Maciin

Voit tutustua Boot Camp -apurin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.