Automatorin käyttöopas

macOS Mojavea varten

Automator-työnkulku, jossa on neljä toimintoa.

Mac voi tehdä toistuvat tehtävät puolestasi

Jos sinun tarvitsee tehdä sama muutos useisiin tiedostoihin, kuten muuttaa tiedostojen nimiä tai kuvien kokoa, tai arkistoida tai varmuuskopioida tärkeitä tiedostoja, voit luoda muokatun työnkulun ja antaa Macin tehdä työn puolestasi.

Työnkulun luominen

Automator-ikkuna, jossa on Suorita AppleScript -toiminto.

Omien toimintojen skriptaaminen

Jos tehtävä, jonka haluat automatisoida, ei ole sisäisten toimintojen luettelossa, voit lisätä työnkulkuun omia skriptejäsi, kuten AppleScript- ja JavaScript-skriptejä ja komentorivikomentoja. Lisää vain sopiva skriptinsuoritustoiminto työnkulkuun ja syötä skriptikoodi tai komentorivikomennot.

AppleScript-skriptien käyttäminen

Voit selata Automatorin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.