muuttuja

Muuttuja on säilö, jossa tietoa säilytetään tilapäisesti ja jossa se on käytettävissä tarvittaessa. Muuttujat voivat sisältää kaiken tyyppistä dataa, kuten tekstiä, viittauksen tiedostoon tai luettelon objektiviitteitä. Voit asettaa muuttujan Automatorissa ottamalla arvon edellisestä toiminnosta ja säilyttämällä sen muuttujassa käyttämällä Aseta muuttujan arvo -toimintoa. Työnkulun seuraavat toiminnot voivat sitten käyttää muuttujaa. Jotkin Automatorin muuttujat ovat toimintoina käytettäviä tietokoneen tai asetusten vakioarvoja, kuten esimerkiksi ”Tämä päivä” tai ”Oma nimi”.