Äänilaitteet-ikkuna, jossa näkyy koostelaite isometrisessä 3D-näkymässä. Ikkunan yläreunassa olevassa virtaluettelossa on valittuna virta, jossa on kahdeksan kanavaa. Keskimmäinen kaiutin on valittuna 3D-näkymässä ja näkymän alla olevassa kaiutinluettelossa.

Monikanavaisen ääniympäristön luominen

Luo monikanavainen ääniympäristö mihin tahansa huoneeseen kotonasi liittämällä kaiuttimet Maciin tai muuhun yhdistettyyn äänentoistolaitteeseen.

Ulkoisten kaiuttimien käyttöönotto

MIDI-studio-ikkuna, jossa näkyy useita MIDI-laitteita hierarkkisessa näkymässä.

MIDI-laitteiden kokoonpanon visuaalinen esittäminen

Kun olet liittänyt MIDI-laitteet, esimerkiksi koskettimistot ja sekvensserit, voit suunnitella ja näyttää niiden väliset liitännät MIDI Studion avulla.

MIDI-laitteiden käyttöönotto

Voit selata Ääni- ja MIDI-asetusten käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.