Ääni- ja MIDI-asetusten käyttöopas

macOS Mojavea varten

Kaiutinten määrittämisen valintaikkuna, jossa näkyy nelikanavainen kaiutinkokoonpano.

Monikanavaisen ääniympäristön luominen

Luo monikanavainen ääniympäristö mihin tahansa huoneeseen kotonasi liittämällä kaiuttimet Maciin tai muuhun yhdistettyyn äänentoistolaitteeseen.

Ulkoisten kaiuttimien käyttöönotto

MIDI-studio-ikkuna.

MIDI-laitteiden kokoonpanon visuaalinen esittäminen

Kun olet liittänyt MIDI-laitteet, esimerkiksi koskettimistot ja sekvensserit, voit suunnitella ja näyttää niiden väliset liitännät MIDI Studion avulla.

MIDI-laitteiden käyttöönotto

Voit selata Ääni- ja MIDI-asetusten käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.